Skip to main content

Bilete

Suntem copleșiți de susținerea voastră incredibilă și suntem bucuroși să vă anunțăm că toate biletele pentru evenimentul nostru au fost vândute în întregime! 

Cu puțin timp înainte de data evenimentului, am depășit toate așteptările noastre și am epuizat toate locurile disponibile. Acest lucru demonstrează cât de mult înseamnă evenimentul nostru pentru comunitatea noastră și suntem extrem de recunoscători pentru fiecare dintre voi care a cumpărat un bilet.

Ne cerem scuze față de cei care nu au reușit să obțină bilete. Cu toate acestea, vă încurajăm să rămâneți conectați cu noi și să urmăriți viitoarele evenimente și oportunități. Ne străduim să vă aducem întotdeauna cele mai bune experiențe, iar acest eveniment este doar începutul.

Dacă aveți întrebări sau doriți să aflați mai multe despre viitoarele evenimente, vă invităm să ne contactați. Suntem aici pentru voi și suntem nerăbdători să împărtășim mai multe momente memorabile cu voi în viitor.

Mulțumim încă o dată pentru susținerea voastră și pentru că ați făcut acest eveniment atât de special!

Parteneri și sponsori

Devino partener sau sponsor

Alătură-te ca partener TEDx Libertății Park Youth și fii parte din această experiență inedită! Suntem în căutarea partenerilor care împărtășesc valorile noastre și care doresc să sprijine tinerii în demersul lor de a-și împărtăși ideile și de a-și face auzită vocea. TEDx Libertății Park Youth este un eveniment dedicat explorării și promovării inovației, creativității și ideilor revoluționare ale tinerilor.