Skip to main content

Echipa

TEDx Libertății Park Youth

Cine suntem

Bianca Lontiș

Organizator

Mă numesc Bianca Lontiș, am 17 ani și sunt unul dintre organizatorii TEDxLibertății Park Youth.

Fiind pasionată de psihologie, dezvoltare personală și având o fire dornică să învețe mereu lucruri noi, am decis să organizez acest eveniment pentru a introduce în viața tinerilor dezvoltarea personală și gândirea outside-the-box.

Ștefania Bîrlea

Organizator

Mă numesc Ștefania, am 17 ani și sunt unul dintre organizatorii TEDxLibertății Park Youth.

Doresc să fac acest proiect deoarece încă de la vârsta de 12 ani am fost direct implicată în activități create pentru tineret fie de anumite ong-uri sau fie de instituții. Experiența pe care o am în domeniu și evenimentele organizate m-au făcut sa doresc să dau înapoi comunității mele ce m-a învățat ea.

Vanessa Lăcătuș

Head of Operations 

Numele meu este Lăcătuș Vanessa, am 16 ani și am funcția de Head of Operations în cadrul TEDxLibertății Park Youth.

Sunt o persoană deschisă spre noi orizonturi și posibilități, fiind mereu pregătită să învăț cât mai multe și să mă distrez 🙂 De aceea am acceptat aproape instant invitația fetelor de a mă implica, organizând unul dintre cele mai noi și originale evenimente din Oradea.

Maria Gherman

Head of Marketing

Eu sunt Maria Gherman, am 17 ani și sunt directorul de marketing în cadrul TEDxLibertății Park Youth.

Îmi place să creez lucruri noi și să călătoresc. Am ales să fac parte din acest proiect pentru că TEDx este un concept foarte inovativ și fain, care este pentru prima dată în Oradea, în format Youth 🙂

Anamaria Crețu

Moderator

Mă numesc Anamaria Crețu, am 17 ani și eu voi fi moderatorul primei ediții TEDx Youth din Oradea.

Sunt pasionată de tot ce ține de teatru și film și mă consider o persoană sociabilă și creativă, lucru ce m-a adus aici, în punctul în care sunt, în a coopera cu minunatele organizatoare care fac posibil acest eveniment de neratat!